Крцкави кукис “зачинети” со право чоколадо и вкусни парченца кокос.
Дополнителни вкусови следат за скоро.

Cookie Состав: : пченично брашно, растителна маст, шеќер, чоколадни парченца 12% (шеќер, какао маса, какао путер емулгатор: соја лецитин Е322, арома: ванилин), кокосово брашно (5%), млеко во прав, скроб, средства за нараснување: амониум бикарбонат Е503 и натриум бикарбонат Е500,емулгатор: соја лецитин Е322, природни зачини, ароми.

Производот содржи пченичен глутен, соја лецитин и млечни состојки.

Спецификации за производот и транспортот:

Производ Бар Код Нет (гр) Парчиња/Картон Димензии на картонот (мм) Картони/Палета Картони x20’ Картони x40’
Cookie 5319990822505 150 24 (3.600kg) 397х267x225 90 1320 2700