Една од основните вредности која ја негуваме во нашата компанија е почитување и одржување на блиски односи со нашите партнери како и со нашите ценети потрошувачи.

Затоа, ние би ве замолиле за споделување на вашите мислења, коментари, прашања, жалби како и понуди за соработка со нас.


Најучтиво ве молиме да ни пристапите и контактирате, а ние ќе се потрудиме да ви излеземе во пресрет најбрзо што може.

Контакт за споделување на мислења, коментари, прашања, жалби или едноставно да се поврзете со нас info@viaprom.com.mk


Контакт за понуди за соработка sales@viaprom.com.mk

NINJA BISCUIT

“Нинџести” сендвич бисквити со природно какао, ванила и млеко.

MIELINNI

Вкусни медени колачи прелиени со чоколада и полнети со природно овошно полнење.

COOKIE

Крцкави кукис “зачинети” со право чоколадо и вкусни парченца кокос.

HONEY BOO

Единствени медени колачи направени преку многу специфичен технолошки процес.