Единствени медени колачи направени преку многу специфичен технолошки процес.

Honey Boo Состав: пченично брашно, инвертен сируп, шеќер, средство за нараснување: амониум бикарбонат E 503 и натриум бикарбонат E 500, емулгатор: соја лецитин E 322, природни зачини, регулатор на киселост: Е 330 лимонска киселина, ароми.

Производот содржи пченичен глутен и соја лецитин.

Спецификации за производот и транспортот:

Производ Бар Код Нет (гр) Парчиња/Картон Димензии на картонот (мм) Картони/Палета Картони x20’ Картони x40’
Honey Boo 5319990822512 400 15 (6.000 kg) 400x400x220 60 900 1800