Вкусни медени колачи прелиени со чоколада и полнети со природно овошно полнење.

Постојат три Mielinni вкусови: Mielinni Cherry (Вишна), Mielinni Plum (Слива) и Mielinni Orange (Портокал).

Mielinni Cherry Состав: пченично брашно, инвертен сируп, шеќер, мед (5%), овошно полнење 23% (каша од јаболко и вишна (7%), шеќер, декстроза, средство за желирање: пектин, лимонска киселина), какао прелив мин. 25% (шеќер, хидрогенизирана растителна маст, какао во прав со намалени маснотии, ванила, емулгатор: Е322), растителна маст, средства за нараснување: амониум бикарбонат Е503 и натриум бикарбонат Е500,емулгатор: соја лецитин Е322, природни зачини, регулатор на киселост: Е330 лимонска киселина, ароми.

Производот содржи пченичен глутен и соја лецитин. Можни се траги од млечни состојки.

Mielinni Plum Состав: пченично брашно, инвертен сируп, шеќер, мед (5%), овошно полнење 23% (каша од јаболко и слива (5%), шеќер, декстроза, средство за желирање: пектин, лимонска киселина), какао прелив мин. 25% (шеќер, хидрогенизирана растиителна маст, какао во прав со намалени маснотии, ванила, емулгатор: Е322), растителна маст, средства за нараснување: амониум бикарбонат Е503 и натриум бикарбонат Е500, емулгатор: соја лецитин Е322, природни зачини, регулатор на киселост: Е330 лимонска киселина, ароми.

Производот содржи пченичен глутен и соја лецитин. Можни се траги од млечни состојки.

Mielinni Orange Состав: пченично брашно, инвертен сируп, шеќер, мед(5%), овошно полнење 23% (каша од јаболко и портокал (5%), шеќер, декстроза, средство за желирање: пектин, лимонска киселина), какао прелив мин. 25% (шеќер, хидрогенизирана растиителна маст, какао во прав со намалени маснотии, ванила, емулгатор: Е322), растителна маст, средства за нараснување: амониум бикарбонат Е503 и натриум бикарбонат Е 500,емулгатор: соја лецитин Е322, природни зачини, регулатор на киселост: Е330 лимонска киселина, ароми.

Производот содржи пченичен глутен и соја лецитин. Можни се траги од млечни состојки.

Спецификации за производот и транспортот:

Продукт Бар Код Нет (гр) Парчиња/Картон Димензии на картонот (мм) Картони/Палета Картони x20’ Картони x40’
Mielinni Cherry 5319990822178 150 24 (3.600 kg) 397х267x225 90 1320 2700
Mielinni Plum 5319990822611 150 24(3.600 kg) 397х267x225 90 1320 2700
Mielinni Orange 5319990822635 150 24(3.600 kg) 397х267x225 90 1320 2700