“Нинџести” сендвич бисквити со природно какао, ванила и млеко.
Постојат два вида на Ninja Biscuit, Ninja Biscuit црна и Ninja Biscuit бела.
Ninja Biscuit црна е ванила крем сендвичиран помеѓу две бисквити со вкус на какао.
Ninja Biscuit бела е какао крем сендвичиран помеѓу две бисквити со вкус на ванила.

Ninja Biscuit црна Состав: пченичен глутен, соја лецитин и млеко, полнење 23% (растителна маст, шеќер, млеко во прав, ванила во прав 0.030%), растителна маст, шеќер, какао во прав со намалени маснотии (5%), гликозен сируп, млеко во прав, средства за нараснување на тестото: амониум бикарбонат Е 503 и натриум бикарбонат Е 500, сол, емулгатор: соја лецитин Е 322, арома.

Производот содржи: пченичен глутен, соја лецитин и млеко

Ninja Biscuit бела Состав: пченичен глутен, соја лецитин и млеко, полнење 23% (растителна маст, шеќер, млеко во прав, какао во прав со намалени маснотии (5%)), растителна маст, шеќер, гликозен сируп, млеко во прав, средства за нараснување на тестото: амониум бикарбонат Е 503 и натриум бикарбонат Е 500, сол, ванила во прав 0,030%, емулгатор: соја лецитин Е 322, арома.

Производот содржи: пченичен глутен, соја лецитин и млеко

Спецификации за производот и транспортот:

Производ Бар Код Нет (гр) Парчиња/Картон Димензии на картонот (мм) Картони/Палета Картони x20’ Картони x40’
Ninja Biscuit black 5319990822529 66 2 displays x 24 = 48 (3.168 kg) 398x168x168 156 2730 5538
Ninja Biscuit white 5319990822536 66 2 displays x 24 = 48 (3.168 kg) 398x168x168 156 2730 5538
Ninja Biscuit black box (5pckgs x 4 = 20 biscuits) 5319990822581 220 24 (5.280 kg) 395x245x220 100 1440 2940
Ninja Biscuit white box (5pckgs x 4 = 20 biscuits) 5319990822598 220 24 (5.280 kg) 395x245x220 100 1440 2940