quality-proof

Сертификат за систем за управување со безбедност на храна кој го опфаќа и HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points / Анализа на опасности и контрола на критичните контролни точки) системот во согласност со EN ISO 22000:2005, издаден од страна на TÜV AUSTRIA CERT GMBH

Во прилог следи подетален опис за нашата политика за квалитет:

  • Производство на безбедни кондиторски производи
  • Постоjано зголемување на задоволството на потрошувачите
  • Постоjана едукациjа на вработените
  • Партнерски однос со добавувачите и потрошувачите
  • Целосно следење, контрола и управување со процесите
  • Вложување во знаење,нова технологиjа и развој
  • Следење на светските трендови во производство на кондиторски производи

Сертификатот за квалитет можете да го превземете во
дигитална .пдф форма тука

NINJA BISCUIT

“Нинџести” сендвич бисквити со природно какао, ванила и млеко.

MIELINNI

Вкусни медени колачи прелиени со чоколада и полнети со природно овошно полнење.

COOKIE

Крцкави кукис “зачинети” со право чоколадо и вкусни парченца кокос.

HONEY BOO

Единствени медени колачи направени преку многу специфичен технолошки процес.